Receptes amb «Llet Nostra», un producte de qualitat i proximitat

Els llibres de receptes amb formes originals, tot recordant les marques més estimades pels consumidors, arriben al mercat català de la mà d’un dels productes més habituals de la cuina i amb una marca amb molt de reconeixement: «Llet nostra». Amb forma de brik i amb un disseny tan personal, aquest receptari de Larousse Editorial satisfarà als més exigents i als que volen aprendre a cuinar.   

La llet és la base de molts plats habituals de la cuina diària. És necessària per preparar la massa de croquetes i bunyols, lliga tot tipus de salses, és indispensable en la elaboració de postres i sempre pot sorprendre per tal de donar un nou aire a un plat tradicional.

Amb el propòsit de mostrar totes les seves possibilitats, aquest grapat de receptes magníficament il·lustrades per Míriam García, presenta en tres capítols entrants, segons i postres. No hi falten ni la coliflor amb beixamel ni una senzilla Vichyssoise, hi ha llenguado amb salsa de llet i també rostit de vedella a la llet amb bolets, tenen el seu espai la crema catalana i un granissat de llet merengada. Però, a més a més, el més agosarats podran preparar unes carxofes farcides amb brandada de bacallà, una blanqueta de gall dindi amb verdures o una pastela marroquí a la crema de tarongina, per acabar descobrint que també allà és necessària la llet.

Un llibre divertit, original, ple de bones propostes i amb gust molt proper.

A casa, les receptes de Llet Nostra

lletnostraweb

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.