Un llibre per veure’l i beure’l

La cervesa artesana s’ha introduït amb força a la nostra gastronomia. Varietat, qualitat, imaginació… són algunes de les característiques d’una beguda en alça que s’ha estès per tot el territori i no para de guanyar adeptes. L’originalitat de moltes d’aquestes cerveses artesanes es pot veure en un llibre molt singular de Larousse Editorial, en forma d’ampolla, i que és tot un reconeixement als fabricants, els plats i els productes més nostrats.

«Cerveses artesanes de la nostra terra» proposa una selecció de 26 cerveses artesanes catalanes i un maridatge amb cadascuna, adient al seu estil: tapes, primers plats, segons i, fins i tot, postres. Hi trobem algunes de les cerveseres artesanes més arrelades però també se’n poden trobar de més innovadores i agosarades.

Cada cervesa ocupa dues planes, amb una imatge destacada de l’etiqueta de la marca escollida i una breu descripció de les seves qualitats. Al costat de la descripció descobrim amb quins plats pot maridar. El llibre proposa, doncs, una cervesa per acompanyar uns calçots, un formatge cremós, un tall de botifarra o, per què no, unes postres de xocolata i crema.

Popaire, Cerberus, Birra 08, Rosita, Moska, Guineu, Montseny, Glops, Ausesken són alguns noms ja reconeguts dels mestres cervesers catalans, que ara podràs descobrir d’una manera molt divertida i interessant. «Cerveses artesanes de la nostra terra», una nova manera de gaudir de la cervesa!!

Cerveses molt bones… i molt nostres

Cervezas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.